Glutenvrije week bij Lidl

Op donderdag 25 juli vind je tijdelijk veel glutenvrije producten bij Lidl Nederland van het eigen Free From merk, ook zijn er diverse vegan producten die ook glutenvrij zijn!

Een paar keer paar jaar heeft Lidl hele fijne glutenvrije producten in het tijdelijke assortiment. Deze glutenvrije week is jaarlijks op donderdag in week 1 en week 30. Dit jaar was er voor het eerst ook in week 15 bingo.

Hopelijk is de extra week een voorproefje op een vast glutenvrij assortiment bij Lidl, dat zou hier veel lucht in de overvolle voorraadkasten geven.

Op de website en folder van Lidl staan tot nu toe alleen de koekjes, zoute stokjes, broodjes, stokbrood, crackertjes, vissticks, het pizzadeeg, brownie en cake bakmixen.

De winkels liggen vanaf donderdagochtend hopelijk vol met crackers, zoute stokjes, afbakbroodjes, koekjes, pizzadeeg en bakmixen. Sla de diepvries zeker niet over, vaak zijn er ook glutenvrije kipnuggets, vissticks, pizza's en vegan glutenvrije cornetto’s en mini gebakjes.


Dat er veel vraag naar is, is erg duidelijk. Veel van de producten zijn op donderdag al uitverkocht. Afgelopen april greep ik op donderdagochtend 10 uur al mis bij het pizzadeeg in de koeling. Bang dat je misgrijpt, ga dan vast op woensdag, in veel Lidl's ligt er ivm ruimtegebrek op woensdagavond al veel in de winkel.

Eet jij ook snel je vriezer leeg en maak je een extra plank leeg in de voorraadkast zodat je weer een paar maanden vooruit kunt?

Wij zijn in ieder geval groot fan van deze producten:
Pizzabodem
Browniemix 
Citroencakemix
Zoute stokjes
Baguette
Witte broodjes
Crackertjes (niet eivrij)
Nepcornetto's
Kipnuggets
Mini gebakjes

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.