Zorgeloos op weg met een SOS bandje

🆘📿Mama, hoe weet iemand nou dat ik alleggies ben? Hoe wij dat precies doen, daar vertel ik je alles over in dit artikel.
Als ik op pad ben met Lilou willen mensen haar wel eens een snoepje of koekje geven, gelukkig zegt ze als ik er bij ben al vaak zelf nee ik ben allergisch. Wanneer ik niet in de buurt ben vind ze dat wel eens spannend, om haar wat houvast te geven ben ik op zoek gegaan naar een handige oplossing

Niet voederen

Willen anderen weleens goedbedoeld wat lekkers met gluten of andere allergenen geven aan jouw glutenvrije of allergische kind? Bijvoorbeeld op de vakantie, in de speeltuin of bij het zwembad, dan is zo’n armbandje ideaal. Andere handige manieren zijn bijvoorbeeld een button of een bedrukt t-shirt. Ooit opperde ik een niet voederen button op een Facebook allergie groep en daar werd ik nog net niet gelynchd door de allergische moedermaffia want dat kon echt niet.

SOS-armbandje

Dit armbandje met naam en telefoonnummer op een SOS naamplaatje is echt ideaal. Ook voor kinderen zonder coeliakie, allergie of een medische beperking is dit erg handig want naam en telefoonnummer passen er ook prima op! Handig op vakantie, schooluitje of een gezellig dagje weg.

2 verschillende bandjes

Wij mochten van ID4all deze 2 verschillende polsbandjes uitproberen: kijk eens welke Lilou heeft gekozen 😍 - een verstelbaar stoffen bandje in vrolijke hartjesprint en een siliconen bandje in unicorn kleuren! Het SOS bandje van ID4all is prettig te dragen, duurzaam en BPA vrij.

SOS armbandje met korting bestellen

Lijkt zo'n bandje jou ook handig en wil jij er ook 1 bestellen? Dat kan nu met 10% korting, gebruik de code SOC10 op een bestelling bij ID4all

Geheugensteuntje

Nu Lilou 5 is ben ik natuurlijk niet altijd in de buurt. Aangezien de allergenenlijst te lang wordt voor Lilou om te onthouden zocht ik iets om alles op kwijt te kunnen. Zo heeft ze een soort geheugensteuntje om haar pols voor op school, BSO en bij speelafspraakjes.

Wat als iemand haar een koekje geeft?

Gelukkig is ze nog nooit zoekgeraakt, maar in mijn achterhoofd toch de vraag - wat als iemand haar dan een koekje geeft? Hier geen levensbedreigende situaties, maar dit armbandje kan dan heel veel buikpijn voorkomen.

Genoeg ruimte voor de allergiebingo

De stoffen SOS bandjes van @id4all.nl zijn voor ons ideaal. Er is plek voor 1 x 5 en 4 x 16 tekens. Met een beetje creatief opschrijven kon ik onze allergiebingo gewoon kwijt 🎉.

Het siliconen polsbandje is ook zo snoezig 😍, hier is ruimte voor 2 x 16 tekens en icoontjes. Veel mensen kennen de icoontjes uiteraard niet, dus je zou ook voor 2 bandjes kunnen gaan, 1 met naam en telefoonnummer en een 2e met de uitgeschreven allergieën.

Ben je volwassen, maar lijkt het je voor jezelf wel heel handig? De stoffen bandjes zijn verstelbaar van 13 cm t/m 17 cm en ik het grootste siliconenbandje pas ik met mijn smalle polsjes ook.

Hebben jullie zo'n bandje al eens nodig gehad?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.