Glutenvrije vriezervoorraad: lekkernijen voor onderweg en in de broodtrommel

Ken je dat? Je wilt je kinderen of jezelf iets lekkers meegeven voor onderweg of in de broodtrommel, maar door al die allergieën en intoleranties lijkt het haast onmogelijk om iets kant-en-klaars te vinden. Bij ons thuis noemen we dat 'allergiebingo'! 😅 Daarom maak ik ongeveer één keer in de drie maanden een flinke voorraad glutenvrije en allergievriendelijke lekkernijen voor in de vriezer. Zo hebben we altijd iets bij de hand!

Ontdooide traktaties

Elke ochtend haal ik iets uit de vriezer en tegen lunchtijd kan Lilou genieten van haar perfect ontdooide traktatie. Het is niet alleen handig, maar ook een stukje gemoedsrust, wetende dat ze iets veiligs en voedzaams eet.

Hoe doen jullie dat? Hebben jullie ook zo’n handige vriezervoorraad of pakken jullie het anders aan?

Volle vriezer

Onze vriezer ligt standaard vol met deze glutenvrije en vegan lekkernijen. Ze zijn niet alleen vrij van gluten, maar ook zonder dierlijke zuivel, haver, soja, ei, appel en rundvlees, zodat we zeker weten dat iedereen ervan kan genieten zonder zorgen!

Wat wij altijd op voorraad hebben:

Met deze voorraad in de vriezer ben ik altijd voorbereid op de drukke dagen. En eerlijk? Het voelt gewoon fijn om iets lekkers tevoorschijn te kunnen toveren, zelfs op de meest hectische ochtenden.

Heb jij ook een vriezer vol met lekkernijen, kan kant en klaar wel of liever alles vers? Deel je tips en tricks met me, ik ben benieuwd hoe jullie dit aanpakken!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.